"Nous poemes, nou llibre, nou blog...
Després de 5 anys, cal renovar-se, canviar de pell, com fan les serps.
Espere que gaudiu amb les noves llunes que he anat inventant al llarg d'aquests anys, després de l'experiència de l'espill."

Francesc Arnau i Chinchilla

divendres, 27 de novembre del 2015

Presentació del nou llibre de Vicent Alonso


Foto meua: Un moment de la presentació del llibre

       Ahir dijous, em vaig dirigir cap a la "Llibreria 3 i 4" de València, on va tenir lloc la presentació del nou llibre de Vicent Alonso, "Sobre una neu invisible" (Notes d'un dietari, 2003-2005), que és la continuació de "Trajecte circular", que va publicar al 2003.

      La veritat és que ja tenia ganes d'anar a un dels molts esdeveniments dels que em convida el Vicent, i que sempre, per la "Llei de Murphi", no puc assistir-hi.

Vicent Alonso al darrer acte on vam coincidir (Foto: Premsa Godella)

      L'acte va estar presentat per l'editor Gustau Muñoz, que va ressaltar les excel·lències del llibre, i després Gonçal López-Pampló, professor de Filologia Catalana de la UV, i antic alumne del Vicent, ens va endinsar en les pàgines del dietari, del que va comentar moltes referències.

      Ací podeu llegir el que l'autor diu sobre el seu llibre:


      Després es va passar a una roda de preguntes dels assistents, entre els que vaig saludar uns quants coneguts (Manolo Molins, Manel Rodríguez-Castelló, Dori Palència, etc...).
    
***

2 comentaris:

  1. Caldrà llegir-lo a veure que ens conta Vicent...
    Salut

    ResponElimina
  2. De veres has aconseguit el que només aconsegueixen els grans hòmens, fer el que vols, ara ja jubilat, fas allò pel que has nascut, espere que el nostre poble aprenga de tu.

    Una forta abraçada sincera des de València.

    Vicent Adsuara i Rollan

    ResponElimina