"Nous poemes, nou llibre, nou blog...
Després de 5 anys, cal renovar-se, canviar de pell, com fan les serps.
Espere que gaudiu amb les noves llunes que he anat inventant al llarg d'aquests anys, després de l'experiència de l'espill."

Francesc Arnau i Chinchilla

divendres, 27 de maig del 2016

Recital "PINAZO en versos" (entrevistes a les emissores de ràdio de Burjassot i de Godella)

Francesc-Andreu García i jo a Ràdio Godella (foto meua)
   El passat dilluns, 23 de maig, ens van convidar al programa "Borumballa" de Burjassot Ràdio per a parlar del recital "PINAZO en versos", que tindrà lloc el proper diumenge. El nostre company del Taller d'Història LocalCèsar Vercher, col·laborador de l'emissora, i que serà el presentador del recital, va fer les gestions, i també va intervenir a l'entrevista, que va tenir lloc a les 20,30 hores, i a la que assistírem Francesc-Andreu García, coordinador del recital i jo mateix (un dels poetes participants). El programa (degà de Burjassot Ràdio) va estar conduït per José Vicente Fábregues Quiles, que ens va fer les preguntes a tots tres.

    Ací la podeu escoltar:

      
   Al dia següent, dimarts, el meu amic "pakiu", i jo férem una entrevista a Ràdio Godella, pel programa BIM RÀDIO 2.0, que es va emetre ahir dijous a les 19 hores. L'entrevista va estar realitzada per Pau Molins, que surt a la foto, i al control Jordi Coll. Explicàrem en què va a consistir el recital poètic "PINAZO en versos" del proper diumenge, 29 de maig a les 18,30 hores al Teatre "Capitolio" de Godella, dins dels actes programats pel Taller d'Història Local de Godella per a commemorar l'Any Pinazo. Ací la podeu escoltar:




Cartell oficial del recital (disseny de Leti García)


      Us esperem a tots al Teatre "Capitolio" el proper diumenge, 29 de maig a les 18,30 hores. Pensem que val la pena gaudir d'aquest espectacle.

      Hem editat un llibret amb les lletres dels poemes, que es repartirà a la porta del teatre entre els assistents, i en finalitzar l'acte hi haurà un vi d'honor.

ESTEM FENT TOTA LA PUBLICITAT POSSIBLE DE L'ACTE:






      I tots els dies està eixint la notícia a l'agenda de l'Horta del "Levante EMV" (edició en paper).

***

© Francesc Arnau i Chinchilla

1 comentari:

  1. Sempre fent poble! Endavant, que la poesia nodrirà l'essència de les nostres ànimes i ens farà un poble savi. Arrelat a les seues senyes més pregones, com ara la nostra llengua, una abraçada des de València.

    Vicent

    ResponElimina