"Nous poemes, nou llibre, nou blog...
Després de 5 anys, cal renovar-se, canviar de pell, com fan les serps.
Espere que gaudiu amb les noves llunes que he anat inventant al llarg d'aquests anys, després de l'experiència de l'espill."

Francesc Arnau i Chinchilla

dimecres, 13 d’abril del 2016

La Fira dels llibres a Godella


Fira dels llibres a Godella (Foto meua)
        El passat cap de setmana va tenir lloc al Centre d'Art "Villa Eugenia" de Godella, la "Fira dels llibres", una iniciativa de les regidories de Cultura, Biblioteca i Educació de l'Ajuntament del poble, i de la revista d'art i pensament "Bostezo". La inauguració ve tenir lloc el passat divendres, 8 d'abril.

      El dissabte, 9 d'abril, es van inaugurar els estands de la fira, i el Taller d'Història Local de Godella, del que sóc soci i administrador del web, va instal·lar una caseta, sobretot gràcies a l'empenta de Pedro Fernando Gálvez, per tal de donar a conèixer la nostra tasca al públic en general, així com, per exposar les nostres publicacions (Qüerns, Cantals, CDs, etc.), i posar-les a l'abast dels interessats. També vam aprofitar per fer uns quants socis, que tanta falta fan per continuar el camí.

A l'estand de la fira amb els membres del THLG (Foto: Leticia Jiménez)
         El mateix dissabte es van programar diverses activitats. Ací podeu veure tota la programació:


        Jo vaig assistir, per la vesprada, a la presentació "Vengo a hablar de mi libro", on diversos autors presentaren les seues obres en un temps limitat a 150 segons. Entre els autors, Paco Inclán, Enric Camps i Carles Cano. Aquest darrer autor va presentar un llibre que conté set versions del conte de "La Caputxeta i el llop".

"Vengo a hablar de mi libro" (Foto: premsa Ajuntament)
        El diumenge vaig anar una estona a migdia, i vaig poder admirar la magnífica exposició de poesia visual de Carles Cano, que està basada en les cartes de la baralla, i que encara es pot visitar durant uns dies.

        La fira ha estat tot un èxit, i l'afluència de públic molt bona. Pel nostre THLG, el balanç és positiu, doncs, s'hem donat a conèixer a molta més gent i, malgrat que les vendes no han estat espectaculars, hem lliurat el darrer número de la nostra revista "Cantals" a totes les persones interessades, i esperem que funcione el boca-orella i que s'escampe la informació de les nostres iniciatives.  

***
13/IV/2.016 
© Francesc Arnau i Chinchilla

1 comentari: