"Nous poemes, nou llibre, nou blog...
Després de 5 anys, cal renovar-se, canviar de pell, com fan les serps.
Espere que gaudiu amb les noves llunes que he anat inventant al llarg d'aquests anys, després de l'experiència de l'espill."

Francesc Arnau i Chinchilla

divendres, 25 de setembre del 2015

"Estellés de mà en mà" a Godella.


Borja Penalba i Francesc Anyó (Foto: Premsa Godella)


      Ahir, dijous 24 de setembre, vaig assistir-hi al recital "Estellés de mà en mà" del Borja Penalba i Francesc Anyó, que es va celebrar a l'Escorxador del meu poble, dins de la Setmana de la Joventut.

Imatge: Cartell de la Setmana de la Joventut
      El recital va mamprendre passades les 19 hores, i abans gaudírem d'una picadeta amb alguns dels productes que l'Estellés anomena als seus versos (pa, vi, oli, pimentó torrat, seva crua, carabassa, cacau, etc...).

Amb l'Eduard Marco compartint el vi dels pobres... (Foto: Premsa Godella)

      Al remat, malgrat el que semblava al principi, l'afluència de públic va estar molt bona, i vaig poder saludar molts coneguts (Dori, Eduard, Jujo, Esgarramantes, etc.). 

Borja Penalba i Francesc Anyó (Foto: Premsa Godella)

      El recital va estar genial. Va copsar totes les meues expectatives. La veu del Francesc, l'esplèndida guitarra del Borja (que ja havia escoltat), la posada en escena tan familiar, la complicitat amb el públic... I també em va agradar la fusió de la poesia estellesiana amb algunes cançons(Llach, Mª del Mar Bonet, l'Ovidi...). Impressionant "Oh Calcuta" (sobretot la part de la guitarra). 
                                                                 
(foto meua)
                                                                    
(foto meua)
(foto meua)

      Me'n vaig anar satisfet, i més encara amb la notícia de que el proper 6 de novembre (si no passa res), les xiquetes i els xiquets del col·legi de Dori Palencia, faran un recital amb poemes dels poetes de Godella, com ja van fer aleshores a la seua aula. Ara, malgrat que tots aquells alumnes són als Instituts, tornaran a recitar els nostres versos, i jo no sé com agrair aquest gran privilegi de trobar-me entre els elegits: (Vicent Alonso, Eduard Marco, Carles Cano, i jo).

ACÍ US DEIXE UN TAST:

Vídeo promocional del recital   

***

Francesc Arnau i Chinchilla

3 comentaris:

  1. Jo no sé si dormiria si em triaren per a ser llegit, un dels meus poemes o escrits, que tingues una molt bona nit i que aprofites l'afalac, t'ho mereixes Francesc.
    I dir-te que de l'Estellés em vaig enamorar en llegir-li el seu llibre "L'Hotel París", amb el crani rebotant per tots els esglaons i els gargalls de l'esperma, l'Estellés és d'allò més, com diria jo, del carrer, els seus versos es poden trobar a la cantonada d'una ciutat del nostre país o de qualsevol poblet i, que dir de "No hi havia a València dos amants com nosaltres..." meravellós, alguna vegada he dit que és el meu poema preferit, també, com els altres, te'l pots trobar, si no les paraules, la imatge, en qualsevol ciutat, del món.

    Vicent

    ResponElimina
  2. Enhorabona a tu per tot el que fas. Estic d'acord en que va ser un recital ple d'emocions.

    ResponElimina
  3. Enhorabona a tu per tot el que fas. Estic d'acord en que va ser un recital ple d'emocions.

    ResponElimina